Het Elf Bar Österreich Preis – een geweldige prijs voor een unieke bar

Het Elf Bar Österreich Preis – een geweldige prijs voor een unieke bar

Het Elf Bar Österreich Preis – een geweldige prijs voor een unieke bar

Het visite site Österreich Preis, ook wel bekend als de Elf Bar Award, is ieder jaar uitgereikt aan een bar die boven andere uitsteekt op het gebied van klantenservice, zorg voor het milieu, innovatie en duurzaamheid. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een bar die de beste service en producten biedt. Het is een prestigieuze prijs die wordt toegekend aan bars die de beste kwaliteit bieden en naar verwachting een voorbeeld zullen zijn voor andere in de industrie.

De geschiedenis van de Elf Bar Österreich Preis

De boutiques Österreich Preis is in 1997 in het leven geroepen door de Österreichische Hotel- und Gaststättenverband (ÖHG), de Oostenrijkse vereniging voor hotels en restaurants. De prijs werd ingesteld om de barindustrie in Oostenrijk te helpen verbeteren, en om klanten te belonen voor hun trouw aan lokale bars. De prijs is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde prijzen in de barindustrie, en wordt jaarlijks uitgereikt aan een bar die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd.

Hoe wordt de Elf Bar Österreich Preis uitgereikt?

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bar in Österreich die op verschillende gebieden uitblinkt. Om te beginnen wordt er gekeken naar de kwaliteit van de service die de bar biedt. Er wordt ook gekeken naar innovatie en duurzaamheid, alsmede naar het milieubewustzijn van de bar. Daarnaast wordt er gekeken naar de smaak van de dranken en gerechten die door de bar worden aangeboden.

Een jury beoordeelt alle inzendingen en kiest de winnaar uit. De jury bestaat uit professionals uit de barindustrie, waaronder barmanagers, sommeliers en andere experts. De juryleden beoordelen elke inzending op basis van de criteria die in het reglement staan. Elke inzending wordt op basis van deze criteria beoordeeld en de winnaar wordt uiteindelijk uitgeroepen.

De voordelen van het winnen van de Elf Bar Österreich Preis

Het winnen van de Elf Bar Österreich Preis heeft vele voordelen voor de winnaar. Ten eerste is er de financiële voordelen, aangezien de winnaar een bedrag van € 10.000 ontvangt. Maar daarnaast is er ook veel publiciteit en aandacht voor de winnaar. De winnaar wordt vaak in de media gezet, waardoor de bar meer bekendheid krijgt. Daarnaast krijgt de bar ook een gratis jaarabonnement op de ÖHG-publicaties en wordt de bar uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende evenementen.

De Elf Bar Österreich Preis – een unieke prijs voor de barindustrie

De Elf Bar Österreich Preis is een unieke prijs die bars uit Österreich een geweldige kans biedtLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *